Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Őzike csoport

            Az őzike csoportba egyaránt járnak kicsik és nagyok, hiszen csoportunk heterogén (vegyes életkorú) csoport. A mindennapos mókáról és játékról a két óvó néni, Barbi és Judit néni gondoskodik, akiknek munkáját Erika dajka néni segíti. A gyerekek játéka elsődleges számunkra, melyet eszközökkel, jelmezekkel teszünk még teljesebbé. Csoportszobánk különlegessége a galéria, melyet a gyerekek előszeretettel, biztonságosan használnak.
Napközben a gyerekeknek színes tevékenységeket ajánlunk fel, melyeket, ha az időjárás engedi az udvaron  végzünk, festünk, verselünk, énekelünk, körjátékozunk, akár táncolunk, és persze sportolunk is. Az egészséges életmód nagyon fontos számunkra, melyet már gyerekkorban igyekszünk megalapozni. E célból csoportunk hetente egyszer gyümölcsnapot tartunk.
            Tágas udvarunkon a csúszdák, libikókák és homokozók mellett, egy műfüves focipálya is ékesíti udvarunkat, melyet előszeretettel használ csoportunk is, foci mellett egyéb mozgásos játékra is tökéletes helyszínt biztosít. Az udvaron találhatóak még rollerek, futóbiciklik, kismotorok, a versenyzés mellett pedig jut idő a biztonságos közlekedés megalapozásra is, mivel felfestett zebra, sőt még jelzőlámpa is színesíti udvarunkat.
Szeretünk mókázni, nagyokat nevetni, játszani, alkotni...és mindeközben sokat tanulni

                                 Szeretettel várunk az Őzike csoportba minden kedves új óvodást:
                                                                                                                                                                                                      Piroska néni, Zsuzsa néni és Erika néni
Kunné Sándor Piroska

Kunné Sándor Piroska

óvodapedagógus
Vajdáné Sólyom Zsuzsánna

Vajdáné Sólyom Zsuzsánna

óvodapedagógus
Barta Erika

Barta Erika

nevelőmunkát közvetlenül segítő dajka